През септември 2022 г. той помете с поршето си колата на

...
През септември 2022 г. той помете с поршето си колата на
Коментари Харесай

Димитър Любенов излиза с гривна у дома след година и 8 месеца в ареста

През септември 2022 година той опустоши с поршето си колата на французина Лоран Пети, който умря, а брачната половинка му беше тежко ранена. 

Инцидентът беше на околовръстното шосе в София, а пробите на Любенов за алкохол и опиати бяха позитивни. В понеделник Апелативният съд го е освободил дефинитивно под домашен арест с гривна за следене. Той беше арестуван 20 месеца. Предишният връх за престой в ареста по същото обвиняване беше на Кристиан Николов от катастрофата с Милен Цветков - той лежа 16 месеца.

То стартира с разпоредително съвещание на 9 април, откакто следствието се бавеше поради документи от Франция, които бяха получени на 14 юли. На съвещанието Любенов изиска да го пуснат на независимост, само че съдът отхвърли.

Той апелира пред Софийския апелативен съд, който го пусна под домашен арест. Магистратите се мотивираха, че делото към този момент е в съда, Любенов няма по какъв начин да повлияе на очевидци и е минало доста време от закононарушението, през което той е бил в ареста, съобщава 24 часа.

Катастрофата стана на 25 септември 2022 година Около 4,40 ч сутринта Брижит и нейният брачен партньор Лорен пътували по столичното околовръстно към летището. Прибирали се от Банско. В дребния “Форд Фокус ” ги возел Петър Антонов, родственик на брачната половинка на един от синовете на двойката. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР